Lorem ipsum dolor amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus.

Baker

Follow Us:
Title Image

Medarbejdere

Mød vores dygtige morgenbolleteam

Niclas

Niclas er en omvandrende hot festbombe, der med hans nøddebruneøjne og søde smil vil ramme jeres hjerter. Hans gode humør smitter altid, og han forstår sig på at sætte ekstra gang i den. Niclas har en forhistorie som rejseleder og tourguide i blandt andet Bulgarien, hvilket både har lært ham at have ansvar for at alle har en god oplevelse, samtidigt med at han kan en masse vilde party-lege. Han vil både smelte jeres hjerter og underholde jer – altid en god kombi for en crazy og sjov start på dagen.

Kører fra: Roskilde
Højde: 170 cm.
Vægt: 80 kg.
Signaturdrink: Gin Hass

Lucas

Lucas er en hjerteknuser, med hans hundehvalpsøjne og det blændende smil med de kridhvide tænder. Med hans udseende og hans charmerende personlighed, er han dét som vi kalder ”svigermors drøm”. Han vil charmere jer alle sammen helt fra morgenstunden af. Lucas´ coolness blandet med hans fantastiske humor, vil sætte det ekstra pift på jeres morgen, som I vil snakke om fremover. Lucas har en fortid som ”Chippendales” inspireret bartender, så han har absolut bevægelserne og tilgangen til Morgenbolle-jobbet i orden.

Kører fra: København
Højde: 180 cm.
Vægt: 93 kg.
Signaturdrink: Pineappel Margarita

Jesper S.

Jesper S. er en høj og flot charmør, der med hans næsten to meters højde vil imponere jer fra start af. Jesper elsker simpelthen at underholde og sætte ekstra gang i den. Han er festlig, fræk og lækker, og han vil ælte sig helt ind i jeres hjerter og hukommelse. Jesper har en forhistorie som model, og han vil sikkert gerne vise nogle frække poseringer i baroverkrop. Jesper spreder altid god stemning, og så er han heller ikke bleg for at servere en body-tequila på hans hårde brystkasse til den kommende brud.

Kører fra: Ringsted
Højde: 195 cm.
Vægt: 105 kg.
Signaturdrink: Frozen Strawberry Daiquiri

Jesper K.

Jesper K. er en glædespreder og det umuligt ikke at grine og være i fantastisk humør, når Jesper er i rummet. Han er et meget charmerende sludrechatol, og vil charme sig ind i jeres alles hjerter. Jesper er en dygtig gymnast, og vil med glæde vise jer nogle frække moves og bevægelser, som vil imponere alle i selskabet.
Han er vild med at sørge for at alle har det festligt og godt – og så kan han bevæge sig som få kan! Du har måske set Jesper i TV, hvor han ikke været bleg for at reklamere for hans yngling beskæftigelse, nemlig jobbet som ”Morgenbollefyr”. Hvis I vil have fest, latter og frække moves fra Morgenstunden af, så skal I booket et event med skønne Jesper.

Kører fra: Odense
Højde: 172 cm.
Vægt: 80 kg.
Signaturdrink: RedBull Spritzer

Mickey

Mickey er humørfyldt og sprudlende fyr, som altid sætter gang i løjerne. Han er fyldt med kække bemærkninger og vittigheder, og han vil få jer til at grine fra første minut af. Mickey har et smil, som I alle vil huske, og et blik som vil bore sig ind i jeres hjerter. Mickey elsker at være i centrum, og at vise sine frække ”morgenbolle-moves” mens han blinker forførende til den kommende brud. Mickey har en fortid som bartender, og vil shake jer nogle fantastiske cocktails, hvor der ikke spares på frække bevægelser mens der rystes.

Kører fra: Ballerup
Højde: 180 cm.
Vægt: 85 kg.
Signaturdrink: Cucumber Cooler

Peric

Kører fra: København
Højde: 180 cm.
Vægt: 85 kg.
Signaturdrink: Dark ‘n’ Stormy

AJ

Kører fra: Silkeborg
Højde: 180 cm.
Vægt: 85 kg.
Signaturdrink: Gin Hass

Hollywood

Kører fra: Odense
Højde: –
Vægt: –
Signaturdrink: Gin Hass

Jacob

Kører fra: København
Højde: 175 cm.
Vægt: ca. 86 kg.
Signaturdrink: Isbjørn

Se Jacob i action på job hos en vores kunder som er blevet vist på TV2 Echo

Se videoen lige her: SE VIDEO

Patrick

Kører fra: Aalborg
Højde: –
Vægt: –
Signaturdrink: Gin Hass

Allan

Allan er en charmerende gentleman, med en krop skåret i granit. Han vil sætte jeres dag i gang på en helt unik måde, når han ælter bolledejen til bløde rytmer. Allan har en fantastisk humor og elsker at få alle i rummet til at grine! Han vil sætte gang i den med hans frække bevægelser og sjove bemærkninger, samtidigt med han flexer hans store muskler. Allan har en fortid som dørmand, og så elsker han at træne – to gode ting at tage med som ”Morgebollefyr”, da han er en charmerende og meget velbygget menneskekender.

Kører fra: Aalborg
Højde: 175 cm.
Vægt: 85 kg.
Signaturdrink: Classic Daiquiri

Morten

Kører fra: København