Lorem ipsum dolor amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus.

Baker

Follow Us:
Title Image

Medarbejdere

Mød vores dygtige morgenbolleteam

Niclas

Niclas er en omvandrende hot festbombe, der med hans nøddebruneøjne og søde smil vil ramme jeres hjerter. Hans gode humør smitter altid, og han forstår sig på at sætte ekstra gang i den. Niclas har en forhistorie som rejseleder og tourguide i blandt andet Bulgarien, hvilket både har lært ham at have ansvar for at alle har en god oplevelse, samtidigt med at han kan en masse vilde party-lege. Han vil både smelte jeres hjerter og underholde jer – altid en god kombi for en crazy og sjov start på dagen.

Kører fra: Roskilde
Højde: 170 cm.
Vægt: 80 kg.
Signaturdrink: Gin Hass

Jesper S.

Jesper S. er en høj og flot charmør, der med hans næsten to meters højde vil imponere jer fra start af. Jesper elsker simpelthen at underholde og sætte ekstra gang i den. Han er festlig, fræk og lækker, og han vil ælte sig helt ind i jeres hjerter og hukommelse. Jesper har en forhistorie som model, og han vil sikkert gerne vise nogle frække poseringer i baroverkrop. Jesper spreder altid god stemning, og så er han heller ikke bleg for at servere en body-tequila på hans hårde brystkasse til den kommende brud.

Kører fra: Ringsted
Højde: 195 cm.
Vægt: 105 kg.
Signaturdrink: Frozen Strawberry Daiquiri

Ken

Findes der noget bedre end en fræk mand der bager lune boller til morgenmad og så endda i dit eget køkken!? Se Ken ælte, klaske, forme og bage bollerne til de er helt gyldenbrune og saftige. 🥯🥖😍

Ken er en vaskeægte charmør, der med sit smil og fangende blå øjne fanger jeres hjerter og gør jer bløde i knæene.
Uanset festlig arrangement, vil hans altid gode humor og løjer sætte gang i festlighederne. Med Ken ombord er i garanteret ekstra god stemning resten af dagen.
Ken er selvstændig, så han ved hvordan man tager fat, og hos ham er det vigtigt, at alle får en god oplevelse.
Herudover har han forskellige ting gemt i ærmet, så her får I lidt af en mystery-box, hvilket er den helt rette cocktail for et festligt indslag til jeres dag.

Ken er ekspert i sjove lege til jeres fest.
Heriblandt, stafet, “gæt en numse” og olympiske sexlege, som blot er nogle af hans favoritter. 🙂

Kører fra: København
Højde: 185 cm.


Vægt: 84 kg

Signaturdrink: Gin Hass

AJ

Kører fra: Silkeborg
Højde: 180 cm.
Vægt: 85 kg.
Signaturdrink: Gin Hass

Allan

Allan er en charmerende gentleman, med en krop skåret i granit. Han vil sætte jeres dag i gang på en helt unik måde, når han ælter bolledejen til bløde rytmer. Allan har en fantastisk humor og elsker at få alle i rummet til at grine! Han vil sætte gang i den med hans frække bevægelser og sjove bemærkninger, samtidigt med han flexer hans store muskler. Allan har en fortid som dørmand, og så elsker han at træne – to gode ting at tage med som ”Morgebollefyr”, da han er en charmerende og meget velbygget menneskekender.

Kører fra: Aalborg
Højde: 175 cm.
Vægt: 85 kg.
Signaturdrink: Classic Daiquiri

Nicolaj

Mød Nicolaj, vores fantastiske Morgenbollefyr 😍🥳

Nicolaj er altid i godt humør, fuld af charme og varme. Han er vild med at hygge om jer, og så serverer han nogle lækre lune boller! Bedste start på dagen til jeres næste tøse-arrangement 👯‍♀️💃🥖

Nicolaj glæder sig til at “bage” på jer

Højde: 176
Vægt: 85
Signaturdrink: Tom Collins