Lorem ipsum dolor amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus.

Baker

Follow Us:
Title Image

Om konceptet

Et sjovt koncept med masser af humor

KONCEPTET

Morgenbollefyren er en moderne udgave af Simon Spies´ koncept “Morgenbollepigen”.

Dog tog Simon Spies det vist nok lidt mere bogstaveligt…

Vi har fortolket den på vores helt egen måde, hvor humor, musik, show og nybagte boller går op i en højere enhed.

m
jes_profil

PERSONEN BAG

Jessica Sky står bag konceptet her på sitet – Hun har været i event-branchen i over 15 år, og elskede ordet “morgenbollefyr” fra det minut hun hørte det.

Med tiden har hun, sammen med de modige mænd, bygget videre, og skabt vores helt eget show:  

“Det er altid sjovt når der skal udvikles nye event-koncepter” udtaler Jessica. Man starter et sted, og så ved hjælp af feedback fra kunderne og personale, bygger man på – til den sidder lige i skabet! Vi fandt ud af at starte op med æltning til musik, gav en virkelig god oplevelse og respons fra publikum.

Musik understreger showet, og giver en fed effekt når fyren f.eks. smider trøjen midt i æltningen. Det samme gælder at inddrage den kommende brud eller fødselaren i æltning.

Det er vidunderligt sjovt at sætte sin veninde i lidt pinlige situationer.”  

 

Jessica Sky skabte sig et navn i underholdningsbranchen allerede da hun var 20 år.  Her startede hun som stripper, og det gik så godt at hun nogle år efter gik selvstændig med skystrip.dk som er hendes eget bureau. Siden da, har hun haft fingrene med i hvad der rykker i event-branchen. 

 

I hele mit voksenliv har jeg beskæftiget mig med at underholdning er min levevej. At kunne leve af at sætte ekstra krydderi på arrangementer rundt i hele landet, ser jeg som en gave – Jeg kan slet ikke forstille mig et liv uden shows, nissepiger og morgenbollefyre” udtaler Jessica og griner.  

VORES PAKKER

Vi har flere forskellige mulige pakker til netop dit arrangement, vi håber du finder det du søger, og vær ikke bange for at ringe til os og høre på et specielt arrangement som opfylder dine krav.

Vi er altid klar til at gøre festen eller arrangement meget sjovere for dig og dine gæster, du kan se en oversigt over de pakker som vi tilbyder, hertil kan der tilkøbes flere muligheder som eksempelvis bartender og strip m.m.